Köpinformation
1. Hur kan vi skydda din integritet?

Säkerheten för dina personuppgifter är mycket viktigt för oss. Vi säljer aldrig eller hyra ut din personliga information till tredje part under några omständigheter. Vi värdesätter ditt förtroende mycket högt, och kommer att arbeta för att skydda säkerheten och sekretessen för all personlig information du ger oss och kommer endast att använda det som vi beskrivit i vår Sekretesspolicy.

Under informations-utbyte processen kommer vi göra vårt bästa för att säkerställa säkerheten för din information genom att kryptera in information med programvaran för säkerhet Socket Layer (SSL). Det är mycket viktigt att förhindra att andra personer obehörig använder ditt lösenord eller in i datorn. Därför bör du försäkra instant logga ut när du slutar besöka webbplatsen när du delar samma dator med andra människor.

2. Vilken personlig information om användare som vi samlar in?

Vårt primära mål med att samla in personlig information är att anpassa och förbättra vår service. Vi samlar in följande typer av information från våra användare:

Information som du lämnar till oss:

Vi mottar och sparar information du skriver in på våra webbplatser eller lämnar till oss på andra sätt, till exempel ditt namn, e-postadress och annan information som du lämnar. Du kan välja att förse oss med viss information, men då du kanske inte kan dra nytta av många av våra speciella funktioner, t.ex. skriva kommentarer på våra webbplatser, skapa en användare eller ta emot e-postmeddelanden. Den personliga information du lämnar kommer att användas för sådana syften som att svara på din begäran avseende vissa produkter och tjänster, anpassa reklamen innehåll du ser och kommunicera.

3. Hur vi använder informationen vi samlar in.

Vi kan använda den information vi samlar in till:

Kör, tillhandahålla, förbättra och underhålla webbplatsen

Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shoppingupplevelse

Bättre svara på dina förfrågningar kundservice

Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundservice behov

Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra reklamsyfte

Förbättra vår verksamhet

Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra funktioner Webbsida